Nyheter & Blogg

Funktionärer guidade på Elevhälsans upptaktsdag – med kungligt besök.

I måndags var det dags för Elevhälsans upptaktsdag, en konferens som vänder sig till skolpersonal. Upptaktsdagen arrangeras varje år med syftet att ge ny inspiration och kunskap för elevhälsans professioner. Nyresurs funktionärer var på plats och hjälpte till med att informera konferensgästerna så att allting kunde flyta på bra. 

På schemat under dagen återfanns föreläsningar på temat hälsa och lärande. Även gruppsamtal om de olika ämnena kring föreläsningarna var inbäddat i dagen. Cirka 900 deltagare var inbjudna till upptaktsdagen. Flera myndigheter och frivilligorganisationer ställde ut med egen monter. 

En glad funktionär.

Från NyResurs sida fanns våra funktionärer på plats för att guida och informera konferensgästerna till respektive salar där föreläsningarna ägde rum. Även vår fotograf var på plats och fotade händelserna och konferensgästerna. 

Prins Daniel invigningstalade på konferensen. Han fick också en trevlig lunch med vår projektledare.

Sist men inte minst så var prins Daniel med och invigningstalade. Han var också med på ett antal föreläsningar under dagen. Vår projektledare Marica Hall var inbjuden till en lunchsittning med Prinsen där hon fick då en fin möjlighet att berätta om projektet NyResurs för honom. Prins Daniel gillade verkligen vårt arbete och engagemang i NyResurs.

Skribent och fotograf: Mikael Hjertquist

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *