Nyheter & Blogg

Göteborg Open

I helgen var det dags för Göteborg Open i Prioritet Serneke Arena och självklart var NyResurs på plats. Vi hade en egen monter där vi hjälptes åt att sprida information om utbildningen och vad det har gett funktionärerna som har gått utbildningen. Det var 12 härliga  personer från NyResurs  som var på plats för att hjälpa till att sprida budskapet och erfarenheter om oss samt även dela med sig av upplevelsen att få jobba ute på olika idrotts-evenemang, och locka nya deltagare.

Göteborg Open riktar sig till ungdomar från 7 år med någon form av funktionsnedsättning. Det är en ungdoms- och rekryteringstävling.

11 av våra härliga funktionärer, Julia Hagenfeldt, Lina Gustafson, Erica Clasén, Viktor Selmanaj, Anton Bäck,    Türker Karakaya, Alexander Sjöberg, Mikael Hjertqvist, Daniel Bull, Cecilia Mattiasson, Mikael Modig, Moa Johansson.

Türker Karakaya var även på plats med 3V HIF och hjälpte till som domare på boccia’n.

 

Mikael Hjertqvist var även på plats med sitt Göteborg HC och hade en prova-på station där man kunde få testa att sätta sig i en kälke och skjuta på mål. Till höger ser vi Alexander Sjöberg testa på kälkhockey med Göteborg HC i Angered Arena.

Vi har haft en riktigt kul helg och vill tacka alla medverkande så ses vi på nästa Göteborg Open om inte tidigare förstås 🙂

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *