Nyheter & Blogg

Halvvägs in i ny utbildning

NyResurs har för två veckor sedan startat ytterligare en utbildning för ett gäng blivande funktionärer. Det är en bra blandning på deltagarna och man märker att många är taggade på att komma igång med uppdrag.

När vi börjar att jobba med en ny grupp är det viktigt att lära känna varandra. Därför gör vi lärakänna-övningar som här på bilden.
Mikael går igenom hur man tar bättre foton.

Bland dem första utbildningstillfället fick deltagarna lära sig om grunderna i att fotografera med en mobiltelefon. Detta är ett nytt segment som vi har lagt till i utbildningen för att funktionärerna ska kunna hjälpa till att dokumentera ute på våra uppdrag. Utbildningen höll Mikael i med både teori och praktiska uppgifter.

Deltagarna lär sig Att våga med Ulrika Bilme.

Tillfällena därefter så höll idrottspsykologen Ulrika Bilme i ”Att våga”. Ulrika gick igenom hur man kan stärka sin självkänsla och vilka utmaningar man kan ställas inför som funktionär.

Alex är en rutinerad speaker. Nu lär han ut till våra funktionärer.

Och nu senaste gången så fick deltagarna lära sig om hur man blir en bra speaker. Vår medarbetare Alex gick igenom grundkunskaperna och vad man som speaker skall tänka på. Deltagarna fick testa på att ”speaka” till en match som spelades upp på skärmen framför.

Vi ser framemot de resterande utbildningstillfällena innan det är dags för funktionerna att börja hjälpa till på kommande uppdrag.

Foto: Marica Hall

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *