Nyheter & Blogg

Ny termin för nya uppdrag

Under förra veckan har NyResurs funktionärer arbetat ute på flera uppdrag hos föreningarna som vi samarbetar med. Och det går som på räls.

Vi tycker att det är roligt att en ny termin har dragit igång och att både gamla och nya funktionärer har kommit ut på flera uppdrag.

I torsdags spelade Frölunda IBK hemma mot IBK Göteborg, en match som slutade med förlust för hemmalaget med 5-7. Här tog funktionärerna hand om matchklockan och protokollföringen.

Under matchen bemannade NyResurs funktionärer även i caféet. Det är extra roligt att Caféverksamheten går bra både för föreningen och NyResurs.

Vidare så spelades en innebandymatch i Kärra under fredagen. Det var Kärra IBK:s herrar som mötte IBF Älvstranden. Matchen slutade 4-8 till bortalaget.
Här skötte vi i vanlig ordning matchklockan och protokoll.

Under söndagen så tog Kärra’s damer emot Herrestad AIF Rockets och vann matchen med 5 -1.
NyResurs skötte sekretariatet med protokoll och matchklocka och visade upp för en av våra nya funktionärer hur det går till ute i skarpt läge.

Till sist så möttes Gothia Volley och Helsingborg i söndags. Här hade vi funktionärer på plats i sekretariatet för att ha hand om protokollet och flipchart. Även caféet gick bra där vi också sålde hembakat. 
Matchen slutade 3-0 till Gothia Volley.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *